Un bărbat din Moldovița a intrat într-un stâlp la Câmpulung Moldovenesc. Acesta a spus că nu își mai amintește nimic din momentul premergător al accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din com Moldovița a fost rănit, luni dimineața, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp al rețelei electrice.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un șofer în vârstă de 58 de ani, din comuna Moldoviţa, a produs un accident rutier, luni, în jurul orei 09:20,  în timp ce conducea pe str. Mărăşeşti din Câmpulung–Moldovenesc. Bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat  în coliziune frontală cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice situat pe partea stângă a drumului.

În urma impactului șoferul a fost rănit și a fost transportat cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00mg/l alcool în aerul expirat apoi le-a fost recoltată câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări a rezultat că este posibil ca șoferul să fi adormit la volan ori să îşi fi pierdut cunoştinţa ca urmare a unei afecţiuni medicale. Bărbatul a declarat faptul că nu îşi aminteşte nimic din momentul producerii accidentului rutier.

În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru: „vătămare corporală din culpă” (Cristina Adelina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de