Avertizările de fenomene meteo periculoase au determinat activarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la ISU Suceava


Intră acum și în grupul de

ISU Suceava a anunțat, marți, că în urma numeroaselor avertizări de fenomene meteo periculoase, din ultima perioadă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava s-a activat pe timpul valabilității acestora Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, cu reprezentanţi ai pompierilor militari, prefecturii, poliţiei, jandarmeriei şi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor.

De asemenea, prin Dispeceratul comun ISU-SAJ au fost informate imediat toate primăriile de pe raza judeţului, cu privire la atenţionările emise.

În paralel, s-au pregătit tehnica şi mijloacele de intervenţie la nivelul fiecărei subunităţi de salvatori din judeţ, iar dacă va fi cazul, se va crește și capacitatea operațională, pentru asigurarea misiunilor specifice.

Zonele critice din județ vor fi în permanent monitorizate de către comisii mixte constituite din pompieri militari, reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale și lucrători S.G.A, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de