O rădăuţeancă a ascuns în căruciorul copilului mai multe bunuri furate dintr-un hipermarket


Intră acum și în grupul de

Agenţii de pază ai unui hipermarket din municipiul Suceava au observat, vineri, în jurul orei 21:30, în incinta complexului comercial, o femeie care lua produse de pe raft şi care punea o parte dintre acestea în căruciorul pentru cumpărături, iar celelalte într-un cărucior pentru copii. Bănuind că aceasta urmărea sustragerea bunurilor, angajaţii au anunţat un echipaj de jandarmi.

Potrivi IJJ Suceava, femeia a achitat la casă produsele din căruciorul de cumpărături, însă la ieşirea din magazin a fost oprită de jandarmi şi agenţii de pază. Jandarmii au constatat că persoana în cauză este I. Corina, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Rădăuţi, iar în cel de-al doilea cărucior au fost găsite, ascunse într-un compartiment şi sub copil, mai multe bunuri care nu au fost plătite la casa de marcat.

În urma verificărilor s-a constatat că rădăuţeanca a sustras nu mai puţin de 61 de bunuri, respectiv dulciuri, cafea, produse din carne, parfumuri, accesorii vestimentare, în valoare de 340 lei, iar la unele dintre acestea, a înlăturat elementele de siguranţă.
Femeii i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de