Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 și președinte al Asociației Municipiilor din România: Suceava este un oraș frumos, bine îngrijit și cu performanțe pe proiecte care sunt model de bună practică. Ion Lungu este un primar cu foarte mare experiență


Intră acum și în grupul de

Președintele Asociației Municipiilor din România, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, vineri, la Suceava că este bucuros să se afle la Suceava, un oraș frumos, bine îngrijit și cu performanțe pe proiecte.

„Mulțumesc primarului Ion Lungu pentru invitația de a veni la Suceava, un oraș frumos, pentru care îl felicit”, a spus Negoiță într-o conferință de presă.

El a spus că proiectele prezentate de Ion Lungu au fost apreciate de primarii de municipii și se constituie în model de bună practică.

„Noi, ca asociație a municipiilor încercăm să ne împărtășim din activitatea noastră și din proiectele noastre reușite astfel încât să fie implementate în cât mai multe orașe, în cât mai multe municipii. De aceea sunt foarte bucuros să fiu prezent aici: un oraș frumos, bine îngrijit și cu performanțe pe proiecte. Ion Lungu este un primar cu foarte mare experiență”, a spus Robert Negoiță.

Primarul Ion Lungu a precizat că a prezentat proiectul de iluminat public realizat cu fonduri elvețiene, proiectul pentru transport electric, dar că primarii vor merge și la centrala pe biomasă, la Cetatea de Scaun, la Zona de agrement, dar și la alte obiective ale municipiului Suceava. (T.B.)


Intră acum și în grupul de