Poliția Suceava: Șoferul a cărui mașină a fost lovită de trenul Iași-Timișoara la Câmpulung Moldovenesc a forțat trecerea la nivel cu calea ferată


Intră acum și în grupul de

Șoferul care a fost rănit vineri seara la Câmpulung Moldovenesc după ce mașina în care se afla a fost lovită de locomotiva trenului Iași-Timișoara a forțat trecerea la nivel cu calea ferată.

Poliția Județeană Suceava arată că vineri seara la ora 18.57, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că un tren a surprins și accidentat un autoturism la pasajul de trecere cale ferată de pe str. Valea Caselor din mun. Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit cercetărilor, în jurul orei 18:55, un bărbat de 39 ani, din Dorohoi,  în timp ce conducea autoturismul pe str. Valea Caselor din Câmpulung Moldovenesc, ajuns la pasajul de trecere de la calea ferată, nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere ,,Stop”  și ,,Crucea Sf. Andrei” forțând trecerea, moment în care a intrat în coliziune cu trenul care circula pe linia ferată Iași –Timișoara.

Mașina a fost târâtă pe o distanță de circa 100 de metri.

Sursa citată arată că șoferul a fost rănit ușor.                  

Atât mecanicul trenului cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.(N.B.)


Intră acum și în grupul de