Gheorghe Flutur, la deschiderea primei ediții a concursului Bucovina MTB organizat de Suceava pe Bicicletă: Hai în Bucovina! Să pedalați cu folos!


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, sâmbătă, la deschiderea primei ediții a concursului Bucovina MTB și le-a transmis participanților să pedaleze cu folos.

Concursul Bucovina MTB este organizat de Asociația Sportivă Suceava pe Bicicletă, fiind un concurs de tip maraton deschis tuturor bicicliștilor amatori, începători sau avansați unde sunt admise biciclete de tip mountain-bike, în stare bună de funcționare.

Prezent la deschiderea competiției președintele Gheorghe Flutur la spus că acesta este un eveniment-pretext pentru mișcare, pentru recreere și sănătate în aer liber.

 „Hai în Bucovina!Să pedalați cu folos!”, a transmis președintele CJ Suceava participanților, care, fiind întrebat dacă s-a înscris în competiție a întrebat la rândul său dacă e un singur tur sau două.

Concursul se desfășoară în zona Păltinoasa, cu plecarea de la pensiunea „Acasă în Bucovina”.

Competiția este împărțită în patru ture, lungă, scurtă, pentru familie și pentru copii.

Traseul lung al concursului se adresează bicicliștilor experimentați; aceștia vor parcurge aproximativ 45 de km, mare parte din traseu desfășurându-se în zona de pădure,cu altitudini de până la 1.200 m, însoțite de coborâri tehnice și urcări push-bike.

Traseul scurt are o distanță de aproape 35 km și ajunge la o altitudine de aproximatix 600 m. Va fi un traseu solicitant pentru începători și necesită puțină îndemânare pentru coborârile tehnice.(T.B.)


Intră acum și în grupul de