O tânără de 28 de ani din Dolhasca care intrase în râul Siret și nu mai avea putere să se întoarcă la mal, salvată în ultimul moment de pompierii militari


Intră acum și în grupul de

O tânără de 28 de ani din Dolhasca ce risca să se înece în râul Siret a fost salvată, duminică seara, de pompierii militari, care au reușit să o scoată din apă în ultimul moment.

Astfel, potrivit ISU Suceava, în jurul orei 18:00, un apel pe 112 anunța că, în orașul Dolhasca, o femeie a intrat în râul Siret și nu mai avea putere să înoate înapoi la mal.

Salvatorii de la Punctul de Lucru Dolhasca, cu echipajul SMURD și autocamionul cu barca pneumatică, s-au deplasat imediat spre locul indicat de martori.

Primii ajunși, au fost pompierii militari de pe ambulanța SMURD.

Unul dintre membrii echipajului a sărit imediat în apă și s-a îndreptat spre tânără care se menținea la suprafață cu ultimele puteri.

Salvatorul a prins-o și a adus-o în siguranță la mal, de unde colegii săi au preluat-o și au transportat-o la ambulanță, acordându-i primul ajutor medical.

Ulterior, tânăra în vârstă de 28 de ani, conștientă, cu agitație psihomotorie, a fost transportată la spitalul din Fălticeni pentru investigații suplimentare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de