O tânără de 28 de ani din Dolhasca care intrase în râul Siret și nu mai avea putere să se întoarcă la mal, salvată în ultimul moment de pompierii militari

O tânără de 28 de ani din Dolhasca ce risca să se înece în râul Siret a fost salvată, duminică seara, de pompierii militari, care au reușit să o scoată din apă în ultimul moment.

Astfel, potrivit ISU Suceava, în jurul orei 18:00, un apel pe 112 anunța că, în orașul Dolhasca, o femeie a intrat în râul Siret și nu mai avea putere să înoate înapoi la mal.

Salvatorii de la Punctul de Lucru Dolhasca, cu echipajul SMURD și autocamionul cu barca pneumatică, s-au deplasat imediat spre locul indicat de martori.

Primii ajunși, au fost pompierii militari de pe ambulanța SMURD.

Unul dintre membrii echipajului a sărit imediat în apă și s-a îndreptat spre tânără care se menținea la suprafață cu ultimele puteri.

Salvatorul a prins-o și a adus-o în siguranță la mal, de unde colegii săi au preluat-o și au transportat-o la ambulanță, acordându-i primul ajutor medical.

Ulterior, tânăra în vârstă de 28 de ani, conștientă, cu agitație psihomotorie, a fost transportată la spitalul din Fălticeni pentru investigații suplimentare.(N.B.)

loading...