Poliția de Frontieră Suceava: Un nou transport de țigări de contrabandă interceptat lângă frontieră, la Brodina. Suspecții au reușit să fugă


Intră acum și în grupul de

Țigări de contrabandă în valoare de circa 140.000 de lei au fost confiscate, sâmbătă, de polițiștii de frontieră suceveni.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch-Serițan, a declarat că polițiștii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina au observat sâmbătă dimineața, în jurul orei 05.30, mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la frontiera de stat către interiorul țării.

Astfel, polițiștii de frontieră au procedat la somarea celor în cauză, moment în care bărbații au abandonat coletele și s-au dispersat în zona împădurită, profitând de întuneric și relieful zonei.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin, iar la fața locului au fost descoperite opt colete care conțineau cantitatea de 6.730 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 140.000 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, a precizat sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de