Prima legătură aeriană directă Suceava-Germania se inaugurează luni. Cursa Munchen West\Memmingen-Suceava va avea trei frecvențe pe săptămână. În cursa inaugurală va fi o delegație din regiunea germană Schwaben


Intră acum și în grupul de

Prima legătură aeriană directă Suceava cu Germania va fi inaugurată, luni, odată cu cursa Munchen West/Memmingen, iar Germania devine cea de-a treia țară în rețeaua WIZZ de pe aeroportul din Suceava după Marea Britanie și Italia.

Cursele vor începe să opereze din 17 iunie cu o frecvență de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri cu plecare de pe Memmingen la ora 10:20 și aterizare la Suceava la ora 13:25, iar apoi cu decolare de pe Suceava la ora 13:55 și aterizare la Memmingen la ora 15:10.

Din 17 septembrie zborul va fi operat pe aeroportul Friedrichshafen situaat în apropiere, în landul Baden Wurtemberg,  timp de două săptămâni, cât se efectuează lucrări de modernizare pe Memmingen.

În cursa inaugurală se va afla o delegație din regiunea bavareză Schwaben din care va face parte fostul președinte al regiunii, Jurgen Reichert, partenerul cu care autoritățile sucevene au făcut demersuri în vederea deschiderii acestei curse aeriene.

Pentru destinația Memmingen/München Vest discuțiile au fost inițiate de reprezentanții Consiliului Județean Suceava în urmă cu mai mulți ani, iar în octombrie 2017 o delegație condusă de Gheorghe Flutur a discutat cu conducerea aeroportului Memmingen despre posibilitățile de cooperare.

Memmingen este un oraș ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele și baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expozițiile și teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant.

Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul orașului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piața de Crăciun, invită localnicii și vizitatorii să sărbătorească.(T.B.)


Intră acum și în grupul de