Acasă Actualitate Patru patroni cercetați penal pentru că difuzau muzică fără a deține licențe

Patru patroni cercetați penal pentru că difuzau muzică fără a deține licențe


Intră acum și în grupul de

La propunerea I.P.J. Suceava, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, a confirmat rezoluţiile prin care s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de patru administratori ce nu dețineau licențe pentru muzica difuzată.

Potrivit IPJ Suceava, N. FLORIN, în vârstă de 45 ani cu domiciliul stabil în municipiul Fălticeni, asociat şi administrator la o societate comercială din localitate, este urmărit penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „comunicarea publică a operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe”. Acesta, în calitate de administrator al societăţii, a fost depistat în timp ce difuza în incinta punctului de lucru, diferite înregistrări sonore in scop ambiental fără a deţine autorizaţie in acest sens.



Pentru infracțiuni similare sunt urmăriți penal și S. MUGUREL, în vârstă de 33 ani, cu domiciliul stabil în municipiul Fălticeni, reprezentant al unei asociaţii familiare, A. COSTICĂ, în vârstă de 43 ani, comuna Bogdăneşti, administrator al unei societăţi comerciale, E. MIHAELA, în vârstă de 48 ani, cu domiciliul stabil în municipiul Fălticeni, asociat şi administrator la o societate comercială din localitate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version