Grav accident de circulație pe str. 22 Decembrie din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulație a avut loc luni, la orele prânzului, pe strada principală din municipiul reședință de județ, după ce o mașină s-a izbit de un stâlp. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava, accidentul rutier a fost anunțat prin serviciul 112, la ora 12.08, locația fiind str. 22 Decembrie. Imediat la fața locului, de la Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit o autospecială de descarcerare şi un modul.

La sosirea echipajelor s-a constatat că autoturismul marca Dacia a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp, în urma coliziunii rezultând două victime. Echipajul de descarcerare a asigurat accesul rapid către una din victime, respectiv pasagera din dreapta conducătorului auto, iar echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical. De asemenea s-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri -deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant. Misiunea s-a încheiat la ora 12.25.

Răniții rezultați în urma accidentului, A. I., în vârstă de 60 ani și I. E., în vârstă de 57 ani, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii amănunţite de către două ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit IPJ Suceava, şoferului, Eugen I., i s-a făcut rău în timp ce conducea, a fost testat cu alcoolscopul, rezultatul fiind negativ. Soţia acestuia, Aneta I., a suferit răni grave, necesitând pentru vindecare 35-40 de zile de spitalizare.


Intră acum și în grupul de