Două accidente soldate cu doi răniți grav


Intră acum și în grupul de

Doi pietoni au fost grav accidentați luni, o tânără fiind lovită de o maşină chiar pe trecerea de pietoni, iar un copilaș, în timp ce trecea strada în fugă. Potrivit, luni, la ora 10.30, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, A. EUGENIA, în vârstă de 55 ani, localnică, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei a surprins şi accidentat grav pe A. ANDREEA, în vârstă de 19 ani, din comuna Panaci, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Conducătoarea auto purta centură de siguranţă, a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Victima a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Tot luni, la ora 12.20, pe DJ 175 în interiorul localităţii Botuş din comuna Fundu Moldovei, C. MIHAI, în vârstă de 53 ani, din comuna Moldova Suliţa, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat grav pe minorul S. C., în vârstă de 5 ani, localnic, care a ieşit brusc dintr-un grup de persoane care se aflau pe marginea drumului a sensului opus şi s-a angajat în traversare prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, nu a fost testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de