Un sucevean prins băut la volan și care a circulat cu peste 100 km/h prin municipiul Suceava, a fost prins din nou la volan, peste câteva ore, și mai beat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Suceava a fost prins beat la volan de două ori în interval de câteva ore. În ambele cazuri s-a ales cu dosare penale și a rămas fără permis.

Imagine ilustrativă

Mai întâi, tânărul a ajuns în vizorul poliției pe la ora 04:00, după ce a circulat cu o viteză excesivă pe str. Calea Obcinilor.

Precum am scris anterior, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor. Astfel, s-a procedat la urmărirea acestuia pe bld. 1Mai unde acesta a circulat cu viteza de 98 km/h, a virat la stânga pe strada. Universității, unde a circulat cu viteza de 109 km/h, iar de pe strada, Universității, a virat dreapta pe bulevardul George Enescu, unde a circulat cu viteza de 86 km/h, după care a oprit pe partea dreaptă a părții carosabile, înainte de semaforul instalat la trecerea pentru pietoni din zona Catedralei, unde persoana urmărită a fost imobilizată și încătușată.

După imobilizare, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere rezultatul testării a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de probe biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit un dosarul penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea sub influența alcoolului”.

Câteva ore mai târziu, pe la ora 09:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe str. Zamcei din municipiul Suceava, în zona Supermarket-ului „Lidl” un autoturism marca Ford circulă haotic, iar conducătorul acestuia pare a fi sub influența alcoolului.

Deplasându-se la faţa locului, polițiștii au găsit mașina oprită în dreptul sălii de jocuri „Las Vegas”, la volanul căreia se afla același tânăr de 26 de ani, prins cu câteva ore înainte.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind și mai mare decât la prima reținere, de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Suceveanul din nou a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuare s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere reţinut, fără drept de circulaţie.

Totodată, în cauză a mai fost deschis un dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere unu vehicul sub influența alcoolului sau altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de