Acasă Actualitate A băut din greșeală antigel la înmormântarea soacrei sale

A băut din greșeală antigel la înmormântarea soacrei sale


Intră acum și în grupul de

Aflat la înmormântarea soacrei sale, un sucevean, în vârstă de 51 de ani, a băut din greșeală antigel. Gheorghe C., din municipiul Suceava a fost internat în Spitalul Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, marţi după-amiază, după ce a participat la înmormântarea soacrei sale, unde a băut, din neatenție, antigel. Medicii suceveni spun că starea pacientului este bună, deoarece alcoolul pe care bărbatul îl consumase înainte de a bea antigel a acţionat ca un antidot asupra respectivei substanţe toxice.

Gheorghe C. a fost internat în secţia Nefrologie, cu diagnosticul intoxicaţie involuntară cu antigel. Potrivit medicilor care îl au sub supraveghere, starea bărbatului este bună, mai ales că acesta a înghiţit o cantitate mică de antigel, respectiv 50 ml.



„Înainte de a bea antigel pacientul a consumat băuturi alcoolice, iar acest lucru l-a ajutat deoarece antigelul are ca antidot alcoolul etilic. Pacientul nu a făcut complicaţii şi nu necesită deocamdată dializă. El va mai rămâne în spital trei sau patru zile”, menționează şeful secţiei Nefrologie, dr. Mihai Ardeleanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version