Avansări în grad înainte de termen, la împlinirea a 159 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române


Intră acum și în grupul de

”Majoritatea personalului Inspectoratului de Jandarmerie Județean Suceava obţine constant rezultate foarte bune pe linia îndeplinirii atribuţiilor funcţionale, şi în raport de drepturile de a recompensa ce revin fiecărui comandant sau şef, aplicăm şi principiul recompenselor”, a declarat generalul de brigadă Eugen Șalar, inspector șef al IJJ Suceava. Acesta a precizat că vineri, la împlinirea a 159 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române vor fi acordate o serie de recompense, iar pentru rezultate deosebite un ofiţer şi 4 subofiţeri vor fi înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Generalul Șalar a spus că este vorba despre locotenent colonel Aurel Nica, plutonier major Vasile Doroftei, sergent major Mihai Butilă, plutonier Bogdan Tănese și sergentul major Aurel Dascălu.

”Privind starea disciplinară la nivelul inspectoratului, ţin să vă informez că nu am înregistrat evenimente deosebite pe linia executării misiunilor sau a comportării personalului în afara programului de lucru. Faptul că suntem o instituţie militară, iar disciplina constituie o condiţie de bază în tot ceea ce întreprindem zilnic, atât în teren, cât şi în cadrul instituţiei, ne obligă ca, ori de câte ori se constată abateri de la normele specifice stabilite, să luăm imediat măsurile disciplinare ce se impun. De la începutul anului şi până în prezent, pentru încălcarea unor prevederi ale ordinelor şi regulamentelor militare, au fost sancţionaţi disciplinar 11 subofiţeri”, a mai afirmat șeful IJJ Suceava cu mențiune că sancțiunile au constat în avertisment, mustrare, consemnare.


Intră acum și în grupul de