A vrut să ardă deșeuri și vegetație uscată, dar i-a luat foc gardul gospodăriei


Intră acum și în grupul de

O suceveancă a început igienizarea de primăvară în curte și a dat foc deșeurilor și resturilor vegetale, totul transformându-se însă într-un incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava, joi, după-amiază, Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Racilei B., în municipiul Suceava, str. Nicolae Iorga.

Incendiul a fost anunțat la ora 17:39 iar la sosirea gărzii de intervenţie ardea vegetaţie uscată, deşeuri din lemn şi gardul gospodăriei, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit. Focul a fost stins la ora 18.05, în limitele găsite. Astfel, au ars 50 mp vegetaţie uscată, gardul construit din lemn, pe o lungime de 3 m şi deşeuri din lemn, valoarea pagubelor fiind estimată de proprietară la cca. 100 lei.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza folosirii focului deschis, lăsat nesupravegheat, pentru igienizarea terenului. Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de aproximativ 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de