Puțuri de mare adâncime la Spitalul Județean Suceava pentru a avea sursă de apă independentă în caz de avarie. CJ Suceava investește 11,3 milioane în reabilitarea alimentării cu apă a SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că se află în stadiu de selecție de oferte reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, investiție la care CJ Suceava alocă 11,3 milioane de lei.

El a spus că autoritățile sunt interesate foarte mult ca sursa de apă care alimentează spitalul să fie sigură și de aceea se fac modernizări.

Investiția presupune schimbarea de conducte, reabilitarea de instalații, conducte de golire și de prea-plin, rezervoare de alimentare cu apă cu două compartimente cu stații de pompare, cu puțuri de mare adâncime pentru surse de apă independentă în caz de avarie sau blocaj a surselor tradiționale de apă, subtraversarea bulevardului și realizarea unei legături cu spitalul vechi.

„Suntem în evaluarea ofertelor . Proiectul va dura șase luni din care două de proiectare și patru de execuție”, a spus Flutur.

El a arătat că la sfârșitul anului îți dorește să se finalizeze și această investiție extrem de importantă.

Sistemul propriu-zis din spital a fost reabilitat, a  menționat președintele Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de