Agresoarea italiencei din Frătăuții Vechi reținută. Astăzi va fi prezentată Tribunalului cu propunere de arestare preventivă


Intră acum și în grupul de

Autoarea crimei de la Frătăuții Vechi a fost reținută pentru 24 de ore în data de 26 iunie pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de „omor”. Astăzi femeia va fi prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Agresoarea este o localnică în vârstă de 28 de ani, sora iubitului femeii. Potrivit cercetărilor Poliției, crima a avut loc în data de 25 iunie, în jurul orei 12:40. Pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan avut cu victima agresoarea, a exercitat cu intenție acte de violență, aplicându-i trei lovituri de cuțit în zone vitale ale corpului.

În urma loviturilor italianca s-a ales cu leziuni grave. Aceasta a fost rănită în zona pieptului în partea dreaptă, dar și în partea stângă a corpului, iar ultima lovitură, când lama cuțitului s-a rupt, a fost în zona coloanei vertebrale. Lama cuțitului a rămas în corpul femeii și se suspicionează că a secționat măduva spinării.

Femeia a fost transportată de urgență cu un elicopter SMURD la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

Italianca de 24 de ani se afla în vizită la iubitul ei, un localnic. Pe lângă asta, femeia era gravidă în luna a treia și care mai are doi copii cu bărbatul din Frătăuții Vechi.


Intră acum și în grupul de