O garsonieră din Fălticeni a luat foc din cauza unui scurtcircuit la televizor


Intră acum și în grupul de

Doar pereții au mai rămas din garsoniera unei fălticenence, ce a luat foc joi, după-amiază de la un scurtcircuit la un televizor. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava, la ora 17:58 prin serviciul 112 a fost anunțat un incendiu la garsoniera Dorinei L., din municipiul Fălticeni, str. Coteşti. Imediat la fața locului a plecat o autospecială a Detaşamentului de Pompieri Fălticeni pentru a localiza şi stinge incendiul.

Când pompierii au ajuns la fața locului ardeau bunurile casnice din dormitor, existând posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă. Incendiul a fost lichidat la ora 18.38, în limitele găsite, flăcările distrugând articole de îmbrăcăminte, un televizor, mobilier şi materiale textile. De asemenea, s-a degradat finisajul interior al locuinţei, pagubele fiind estimate de proprietară la cca. 500 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către un aparat electric (televizor) cu improvizaţii.
Pompierii au salvat garsoniera, în valoare de aproximativ 30.000 lei.
Din fericire nu au fost victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de