Un copil din Mitocul Dragomirnei a dat foc adăpostului de animale


Intră acum și în grupul de

Un copil de 4 ani, lăsat nesupravegheat, s-a jucat cu chibriturile și a provocat un incendiu în gospodărie. Potrivit inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava, sâmbătă, la ora 13:26, prin serviciul 112 a fost anunțat un incendiu la gospodăria lui Florinel M., în comuna Mitocul Dragomirnei.

Detaşamentul de Pompieri Suceava împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mitocul Dragomirnei au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului, iar la sosirea gărzii de intervenţie ardeau anexele gospodăreşti – şura şi adăpostul de animale, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi alte anexe.

Incendiul a fost lichidat la ora 14:35, în limitele găsite, arzând şura şi adăpostul de animale, construite din lemn, pe o suprafaţă de circa 40 mp şi aproximativ 500 kg furaje. De asemenea, s-a degradat planşeul adăpostului de animale, pagubele fiind estimate de proprietar la 6.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza jocului cu focul, a unui minor, M.F.C. , în vârstă de 4 ani, lăsat nesupravegheat.
Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele, în valoare de aproximativ 30.000 lei.


Intră acum și în grupul de