Reacţii după meciul dintre CS Universitatea şi Krems


Intră acum și în grupul de

Petru Ghervan, antrenorul CSU: “Băieţii au luptat extraordinar”
“Este un moment foarte important pentru istoria clubului nostru. Băieţii au luptat extraordinar şi lor li se cuvin toate meritele acestei calificări. Nu a fost uşor mai ales în pregătirea acestui joc pentru că ne-am confruntat cu numeroase probleme medicale”, a declarat Petru Ghervan.

Szilagyi, antrenorul celor din KREMS: “Am pierdut calificarea la Krems”
“Echipa suceveană a obţinut o calificare meritată. La fel ca în meciul tur au reuşit să menţină un ritm bun pe tot parcursul jocului şi ne-au surprins şi cu contra-atacurile purtate în mare viteză. Cred că noi am pierdut calificarea la Krems în momentul în care am avut 5 goluri avans şi am căzut fizic. Felicit echipa CSU Suceava şi îi doresc să ajungă în finala competiţiei”, a declarat Stefan Szilagyi, antrenorul austriecilor de la Krems.

Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava : “Superb!”
Prezent în sala LPS, unde a urmărit meciul împreună cu primarul Ion Lungu, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur s-a declarat impresionat de performanţa “studenţilor”: “Superb! În sfârşit, sportul de la Suceava este campion. Handbalul, un sport al inteligenţei ne face azi fericiţi. Mă bucur ca am participat la pasul făcut spre semifinale, un pas care ne obligă să facem mai mult pentru această echipă”, a spus Gheorghe Flutur, care a mai precizat că astăzi, CJ Suceava va vira în contul studenţilor 100.000 lei.

Ion Lungu, primarul Sucevei: “Este extraordinar!”
La rândul său, primarul Ion Lungu a spus că rezultatele de acum ale Universităţii Suceava sunt roadele unui plan pe termen lung care a fost respectat minuţios. “Este extraordinar! Vreau să felicit întreaga echipă şi în special pe domnul Petru Ghervan. S-a văzut încă o dată că handbalul de la Suceava este pe drumul cel bun. Mă aşteptam la o asemenea performanţă însă anul viitor dar aceste rezultate sunt binevenite şi acum”, a declarat Ion Lungu.

Marţi, la prânz, CS Universitatea Suceava va afla numele echipei pe care o va înfrunta în semifinalele Cupei Challenge.


Intră acum și în grupul de