Directorul unei şcoli din Gura Solcii riscă puşcăria pentru un WC neterminat


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că a reclamat comiterea unei infracţiuni la Şcoala din localitatea Gura Solcii, unde grupul sanitar a fost recepţionat fără ca lucrarea să fie finalizată.

Potrivit lui Popescu, la Şcoala din Gura Solcii s-au plătit 650 de milioane de lei vechi pentru construcţia unui grup sanitar, lucrare ce ar fi trebuit să fie finalizată în martie 2008, dar că firma de construcţii nu a reuşit să ridice decât trei pereţi care au fost tencuiţi grosier, iar lucrarea a fost recepţionată şi achitată.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că nu este normal ca o lucrare ce trebuia finalizată în urmă cu un an să fie achitată şi recepţionată, iar firma să nu fi realizat aproape nimic din construcţie. El a arătat că nu a fost realizată nici fosa septică şi că firma a făcut doar o extindere, construind doar trei pereţi.

„Am înaintat un denunţ penal faţă de constructor, diriginte de şantier şi beneficiar”, a spus Popescu, adăugând că recepţionarea şi achitarea unor lucrări nefinalizate este infracţiune.


Intră acum și în grupul de