Geoană îi dă în cap lui Băsescu, Flutur îi dă lui Geoană la genunchi


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, care este vicepreşedinte la nivel naţional, este de părere că cei din PSD au început prea devreme campania electorală şi că acest lucru va dăuna actului de guvernare. El a spus într-o conferinţă de presă că o campanie electorală declanşată înainte de termen nu face bine guvernării actuale, făcând referire la declaraţiile liderului PSD, Mircea Geoană, care a cerut ca DNA să se autosesizeze în cazul unor proprietăţi ale familiei Băsescu.

Gheorghe Flutur a evitat, însă, să comenteze prea mult declaraţiile lui Mircea Geoană, arătând doar că PD-L se pronunţă pentru o guvernare stabilă. „Noi am socotit că preocupările trebuie să fie pentru o guvernare stabilă”, a subliniat preşedintele PD-L Suceava. Gheorghe Flutur a mai menţionat că „o campanie electorală declanşată înainte de termen nu face bine acestei guvernări”.

Reamintim că primul ministru, Emil Boc, a declarat luni, la finalul unei întrevederi cu liderii grupurilor parlamentare PD-L, despre subiectul atins de Mircea Geoană, că acesta din urmă a intrat în campania electorală mult prea devreme.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a cerut DNA să se autosesize cu privire la un teren de 30 de hectare obţinut de fratele şefului statului, Mircea Băsescu, dar şi cu privire la apartamentul cumpărat de fiica şefului statului, Ioana Băsescu, “în zona proprietăţilor lui Gabriel Popoviciu”, un om de afaceri bucureştean care a fost reţinut pentru presupuse infracţiuni imobiliare, dar măsura arestării asupra sa nu a fost luată.


Intră acum și în grupul de