Acasă Actualitate Directorul unei şcoli din Gura Solcii riscă puşcăria pentru un WC neterminat

Directorul unei şcoli din Gura Solcii riscă puşcăria pentru un WC neterminat


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că a reclamat comiterea unei infracţiuni la Şcoala din localitatea Gura Solcii, unde grupul sanitar a fost recepţionat fără ca lucrarea să fie finalizată.

Potrivit lui Popescu, la Şcoala din Gura Solcii s-au plătit 650 de milioane de lei vechi pentru construcţia unui grup sanitar, lucrare ce ar fi trebuit să fie finalizată în martie 2008, dar că firma de construcţii nu a reuşit să ridice decât trei pereţi care au fost tencuiţi grosier, iar lucrarea a fost recepţionată şi achitată.



Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că nu este normal ca o lucrare ce trebuia finalizată în urmă cu un an să fie achitată şi recepţionată, iar firma să nu fi realizat aproape nimic din construcţie. El a arătat că nu a fost realizată nici fosa septică şi că firma a făcut doar o extindere, construind doar trei pereţi.

„Am înaintat un denunţ penal faţă de constructor, diriginte de şantier şi beneficiar”, a spus Popescu, adăugând că recepţionarea şi achitarea unor lucrări nefinalizate este infracţiune.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version