Ion Lungu anunță că se face selecția pentru asfaltarea a cinci străzi de pământ și pentru stația de încărcare autobuze electrice, în timp ce pentru construirea unei grădinițe în Burdujeni-sat a fost stabilit constructorul


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava derulează licitații pentru investiții a anunțat, miercuri, primarul Ion Lungu.

El a spus că s-a desfășurat licitația pentru modernizarea a cinci străzi de pământ din municipiul Suceava, respectiv Traian Țăranu, Micșunelelor, Crângului, Ștefan Luchian și Barbu Ștefănescu Delavrancea unde a fost depusă o singură ofertă a unei asocieri având ca lider pe Florconstruct SRL Suceava.

Potrivit acestuia, termenul de proiectare este de două luni, iar cel de execuție de 12 luni, valoarea investiției fiind de 7,1 milioane de lei.

Totodată, primarul a anunțat că s-a desfășurat și licitația pentru o grădiniță în Burujeni-sat.

El a spus că la prima licitație nu a fost niciun ofertant, iar la a doua au fost depuse două oferte, fiind declarată câștigătoare cea a ConBucovina Suceava, cu valoarea de 2,04 milioane de lei.

Termenul de realizare este de 24 de luni.

Primarul a spus că firma câștigătoare este „una puternică, serioasă și sunt toate șansele să facă o lucrare de calitate”.

În ceea ce privește licitația pentru proiectarea și execuția stației de încărcare autobuze electrice din Suceava, valoarea achiziției 2,064 milioane de lei.

Ion Lungu a spus că pentru această investiție sunt depuse patru oferte ale unor asocieri de firme.

Primarul a spus că speră ca investiția să fie începută cât mai repede menționând că lucrarea, cu tot cu proiectare, trebuie finalizată în termen de șase luni.


Intră acum și în grupul de