Ion Lungu reia solicitările ca părinții să nu mai contribuie cu bani pentru fondul școlii sau al clasei: Municipalitatea suceveană asigură bugete destul de consistente pentru unitățile de învățământ.


Intră acum și în grupul de

Municipalitatea suceveană asigură bugete destul de consistente pentru unitățile de învățământ, a declarat, miercuri, primarul Ion Lungu, care a reiterat solicitarea ca părinții să nu mai contribuie cu bani pentru fondul școlii sau al clasei.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că în acest an a fost alocată suma de 821.677 de lei doar pentru asigurarea pazei la unitățile școlare care au făcut solicitări în acest sens.

El a explicat că școlile angajează firme de pază, iar municipalitatea plătește costurile aferente.

„Primăria alocă bani pentru pază. Sigur că Primăria acordă acești bani în baza solicitărilor unităților de învățământ”, a spus Lungu care a menționat că din cele 39 de centre bugetare din municipiu, 28 au făcut solicitări.

„Încă o dată spun că nu este necesar ca părinții să dea bani pentru pază, pentru cretă, pentru fondul clasei. Municipalitatea suceveană asigură bugete destul de consistente pentru unitățile de învățământ”, a spus primarul.

El a mai arătat că pe lângă aceste sume,  aproape la toate unitățile de învățământ se asigură și instalarea de sisteme de supraveghere video.(T.B.)


Intră acum și în grupul de