Acasă Actualitate Ion Lungu reia solicitările ca părinții să nu mai contribuie cu bani...

Ion Lungu reia solicitările ca părinții să nu mai contribuie cu bani pentru fondul școlii sau al clasei: Municipalitatea suceveană asigură bugete destul de consistente pentru unitățile de învățământ.


Intră acum și în grupul de

Municipalitatea suceveană asigură bugete destul de consistente pentru unitățile de învățământ, a declarat, miercuri, primarul Ion Lungu, care a reiterat solicitarea ca părinții să nu mai contribuie cu bani pentru fondul școlii sau al clasei.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că în acest an a fost alocată suma de 821.677 de lei doar pentru asigurarea pazei la unitățile școlare care au făcut solicitări în acest sens.



El a explicat că școlile angajează firme de pază, iar municipalitatea plătește costurile aferente.

„Primăria alocă bani pentru pază. Sigur că Primăria acordă acești bani în baza solicitărilor unităților de învățământ”, a spus Lungu care a menționat că din cele 39 de centre bugetare din municipiu, 28 au făcut solicitări.

„Încă o dată spun că nu este necesar ca părinții să dea bani pentru pază, pentru cretă, pentru fondul clasei. Municipalitatea suceveană asigură bugete destul de consistente pentru unitățile de învățământ”, a spus primarul.

El a mai arătat că pe lângă aceste sume,  aproape la toate unitățile de învățământ se asigură și instalarea de sisteme de supraveghere video.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version