Magazin mixt, mistuit de flăcări la Fundu Moldovei


Intră acum și în grupul de

Pagube de aproape 1 miliard de lei vechi a înregistrat proprietarul unui magazin în urma unui incendiu provocat de un scurtcircuit. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, luni, la ora 14:28 a fost anunţat un incendiu la un magazin mixt, în comuna Fundu Moldovei, astfel că Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fundu Modovei au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului.

Când pompieri au ajuns la faţa locului, ardeau magazinul mixt şi mărfuri alimentare şi nealimentare, existând pericolul de propagare la două case învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 15:35, dar au ars mărfuri alimentare şi chimice, articole de îmbrăcăminte şi papetărie, acte de gestiune ale firmei, registre de evidenţă, casa de marcat cu role, un cântar electronic. De asemenea, s-au degradat trei lăzi frigorifice, un automat de cafea, o vitrină frigorifică, un telefon şi o imprimantă multifuncţională, pagubele fiind estimate la 90.000 lei.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de către un conductor electric defect.
Pompierii au salvat două case de locuit şi 20 de butelii GPL ale unui vecin, în valoare totală de aproximativ 1.000.000 lei.


Intră acum și în grupul de