Şofer acroşat de un autoturism în timp ce se pregătea să intre în maşină


Intră acum și în grupul de

Un şofer şi un biciclist au fost acroşaţi luni de două autoturisme. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 02.30, pe drumul comunal DC 1 Găineşti în interiorul comunei Slatina, C. MIHAI, în vârstă de 20 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care H. VASILE, în vârstă de 54 de ani, din localitate a deschis portiera dreapta faţă cu intenţia de a intra în autoturism şi a fost acroşat, după care a căzut pe drum. După accident autorul a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior la domiciliu în jurul orei 06.30.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui H. VASILE, care fiind transportat la spital i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă contuză parietală”.

Conducătorul auto nu purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,21mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot luni, la ora 10.10, pe DN 2E în interiorul comunei Cornu Luncii, M. DUMITRU, în vârstă de 33 ani, din comuna Baia, în timp ce se deplasa cu o bicicletă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat spre stânga, fiind acroşat de un autoturism, condus regulamentar de P. CONSTANTIN, în vârstă de 41 ani, din comuna Mălini, care se afla în depăşirea acestuia. Biciclistul a fost transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzie şold drept”.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de