Autoturism de lux furat din Franţa, depistat în trafic de frontieriştii suceveni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat şi reţinut în trafic, luni, un autoturism marca „Renault Koleos” în valoare de 25.000 de euro, ce figura ca fiind furat din Franţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, subcomisarul Ilie Poroh-Seriţan, poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Suceava în timp ce executau o misiune specifică pe raza localităţii Marginea, au depistat şi reţinut un autoturism marca „Renault Koleos” de culoare verde, care era condus de C. Mihai, în vârstă în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în localitatea Vicovu de Sus.

La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră, bărbatul au prezentat documentele personale de identitate şi documentele autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că autovehiculul aparţine unei firme din Franţa. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră prin organele specializate, a rezultat faptul că autoturismul este semnalat ca fiind furat din Franţa în luna ianuarie a acestui an.

Astfel, vicoveanului i s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „tăinuire”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea soluţionării spre cele legale.

Autoturismul marca „ Renault Koleos”, fabricat în anul 2008, având o valoare estimativă de 25.000 euro( 105.000 lei) a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de