Bătut crunt de prietenul de pahar


Intră acum și în grupul de

Viaţa unui bărbat din Mitoc a fost pusă în primejdie după ce un prieten de pahar l-a bătut crunt pe imaşul din comună. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 22:45, poliţiştii Postului de Poliţie Mitocul Dragomirnei au fost sesizaţi despre faptul că pe imaşul comunei Mitocul Dragomirnei, sat Moldoveni, se află o persoană de sex masculin căzută şi care prezenta leziuni în zona capului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde s-a constatat că persoana se numeşte C. GHEORGHE, în vârstă de 56 ani, din localitate. Acesta consumase băuturi alcoolice la un bar din satul Moldoveni, după care a plecat spre domiciliul său.

Examinarea medico-legală a concluzionat că victima prezintă două plăgi contuze epicraniene, leziuni produse prin loviri active cu corpuri contondente, din spate, viaţa fiindu-i pusă în primejdie.

Marţi, în urma măsurilor specifice întreprinse de poliţişti, a fost identificat autorul în persoana lui H. PETRU, în vârstă de 43 ani, din aceeaşi localitate, cu care victima consumase alcool în seara zilei de luni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de „omor calificat”, agresorul fiind în stare de reţinere şi urmează a fi prezentat Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de