Judecat în stare de arest pentru că a lovit un consătean cu toporul


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a confirmat începerea urmăririi penale faţă de H. PETRU, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Suceava, domiciliat în comuna suceveană Mitocu Dragomirnei, fără antecedente penale, studii 10 clase şi necăsătorit pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Hurjui a precizat miercuri, că bărbatul, într-un loc public situat pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, cu intenţie, luni a exercitat acte de violenţă, de intensitate ridicată, cu corpuri contondente dure, asupra victimei C. Gheorghe, care i-au produs acestuia leziuni ce i-au pus viaţa în pericol. Mai exact, după ce au băut într-un bar din comuna Mitocu Dragomirnei, acesta la ajuns din urmă pe C. Gheorghe, pe imaş şi l-a lovit pe la spate, de mai multe ori în cap.

„Prin Ordonanţa din data de 07.04.2009 s-a dispus reţinerea învinuitului H. Petru pentru o perioadă de 24 de ore. Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, iar în data de 08.04.2009 a înaintat Tribunalului Suceava referat cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, ţinând cont de faptul că inculpatul a comis o infracţiune pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de patru ani şi există date certe că lăsarea sa în libertate prezintă un pericol concret pentru ordinea publică. Tribunalul Suceava a dispus luarea măsurii preventive solicitată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru 29 de zile”, precizează Luminiţa Hurjui.

Bărbatul bătut de află în comă de gradul IV la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, fiind ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor.


Intră acum și în grupul de