Elena Udrea vine la Suceava să lanseze „BUCOVINA TURISM”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a prezentat joi dimineaţă sigla „BUCOVINA TURISM”, ce va fi aplicată pe toate unităţile de cazare din judeţ care respectă normele şi imperativele în ce priveşte respectarea tradiţiilor populare. Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că această siglă a fost realizată de un student al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi ea a fost selectată ca urmare a unui concurs ce s-a realizat în prima parte a acestui an.

Sigla va fi aplicată tuturor unităţilor de cazare din judeţ care respectă o serie de norme ce vor fi impuse prin programele CJ şi de la care nu au voie să se abată. În schimb, aceste unităţi, precum şi acţiunile turistice ce se vor organiza sub această siglă, vor beneficia de publicitate gratuită din partea Consiliului pe parcursul tuturor programelor dezvoltate de executivul judeţean sucevean.

Gheorghe Flutur a mai spus că “BUCOVINA TURISM” va fi lansat în cursul zilei de vineri, în holul CJ Suceava, în prezenţa ministrului Turismului, Elena Udrea.


Intră acum și în grupul de