S-a răsturnat cu tractorul în şanţ din cauza unui camion


Intră acum și în grupul de

Un bărbat ce stătea pe apărătoarea unei roţi de tractor se află în spital, după ce vehiculul a ajuns în şanţ. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 16.40, pe drumul comunal DC 39, în interiorul comunei Calafindeşti, A. GHEORGHE, în vârstă de 61 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor agricol, iar pe apărătoarea roţii stânga spate a tractorului îl transporta pe T. ILIE, în vârstă de 61 ani, localnic, a fost depăşit de un autocamion cu remorcă, condus de A. MARIN, în vârstă de 37 ani, din comuna Cîndeşti, judeţul Botoşani, care nu s-a asigurat că poate efectua această manevră în condiţii de siguranţă, împrejurare în care la revenirea pe banda sa de circulaţie a intrat brusc în faţa tractorului.

Conducătorul tractorului a virat dreapta pentru a evita impactul cu remorca autocamionului, fapt care a dus la răsturnarea parţială în şanţul de pe marginea drumului, iar T. ILIE a căzut şi s-a accidentat, necesitând pentru vindecare 7-10 zile de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru A. GHEORGHE şi negativ pentru A. MARIN, după care le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de