Patroana unei firme a fugit din ţară pentru a nu-şi plăti datoriile


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, a confirmat rezoluţia IPJ Suceava de începere a urmăririi penale faţă de S. ELENA, în vârstă de 43 ani, din municipiul Suceava, administrator al unei societăţi comerciale din Suceava, învinuită de săvârşirea infracţiunilor de „înşelăciune” şi „emiterea unui cec cu dată falsă sau căruia îi lipseşte unul din elementele esenţiale”.

Potrivit IPJ Suceava, în perioada august-decembrie 2007, femeia a achiziţionat mărfuri de la o societate comercială din Paşcani, emiţând 12 file cec în alb ca plată. Toate filele cec au fost semnate şi ştampilate de persoana suspectă, patru dintre ele fiind completate şi introduse la plată în luna septembrie 2008.

La data de 07.12.2007, S. ELENA a achiziţionat mărfuri în valoare de circa 4.973 lei de la o societate din Sibiu, pentru plata cărora a emis trei file cec în alb. La momentul achiziţiei, partea vătămata împreună cu S. ELENA au stabilit datele de 07, 14 şi 21.03.2008 cu care au fost completate ulterior cecurile, date când urmau să fie introduse la plată. Înainte de datele sus arătate, S. ELENA a plecat din ţară, determinând cu rea-credinţă amânarea introducerii filelor cec la plată sub diverse pretexte. Filele CEC au fost introduse la plată în luna septembrie 2008, fiind refuzate din lipsă totală de disponibil.


Intră acum și în grupul de