Marius Ursaciuc înclină serios balanţa în favoarea lui Philip Rozopol


Intră acum și în grupul de

Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, vicepreşedinte al PNL îl va susţine la alegerile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a partidului, pe Florin Philip Rozopol. El a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă că sprijină această candidatură fără a spune însă şi care sunt motivle pentru care o face.

Anunţul lui Ursaciuc este oarecum surprinzător în condiţiile în care el era văzut că unul dintre potenţialii preşedinţi iar o bună parte dintre liberalii mai vechi din judeţ îşi punea speranţe în venirea sa la conducerea organizaţiei judeţene. Interesant este şi faptul că Ursaciuc, un anti-PSD-ist convins a ajuns să susţină în fruntea PNL Suceava un om, Philip Rozopol, care a venit în vara anului trecut de la PSD, pentru a candida la Camera Deputaţilor, pe colegiul Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc.

La conferinţa de presă în care a făcut anunţul Marius Ursaciuc a fost prezent şi fostul preşedinte al organizaţiei, senatorul Tiberiu Prodan, care va fi unul dintre cei care vor candida împotriva lui Rozopol. Trecerea grupării de la Humor de partea lui Rozopol ar putea echivala cu câştigarea alegerilor de către acesta în condiţiile în care deocamdată liderul oraşului Gura Humorului a rămas una dintre cele mai proeminente personalităţi în partid.


Intră acum și în grupul de