Detaliile accidentului de la Poiana Stampei. Coliziunea s-a produs după ce TIR-ul s-a angajat într-o depășire periculoasă


Intră acum și în grupul de

După cum am anunțat anterior, în această dimineață a avut loc un accident cu implicarea unui autotren și unui autocamion.

Astfel, coliziunea s-a produs în jurul orei 07:50, după ce autoutilitara marca Volvo, ce tracta o semiremorcă a intrat în depășirea unui autocamion, fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara marca Mercedes care era condusă regulamentar, de un bărbat de 37 de ani, din județul Botoșani.

De menționat e faptul că șoferul TIR-ului, un bărbat 31 ani, din județul Timiș, a intrat în depășire pe un sector de drum în pantă, într-o curbă ușoară la stânga.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto și vătămarea ușoară a pasagerului din autoutilitare Mercedes, un bărbatul de 50 de ani, din comuna Dorna Candrenilor. Toți au fost au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.        


Intră acum și în grupul de