În acest week-end județul Suceava va găzdui competiția auto Drift Rarău 2019. Programul evenimentului

Cea de a 3-a etapă a Campionatului Național de Drift va avea loc în acest week-end pe circuitul de pe Transrarău. La evenimentul sportiv, intitulat Drift Rarău 2019, sunt așteptați cei mai renumiți piloți din țară și din străinătate.

Programul turneului va începe vineri, 19 iulie, pe platoul central din orașul Câmpulung Moldovenesc. Astfel, după înregistrarea participanților (începând cu ora 12:00), la 17:00 va avea loc prezentarea piloților și a mașinilor de concurs.

Sâmbătă, începând cu ora nouă dimineața va fi un antrenamente cu public, iar la 15:00 va începe etapa de calificare a turneului.

Duminică, după un antrenament public de la aceiași oră, la 15:00 va avea loc finala turneului.

Organizatorii menționează că accesul auto în zona dedicată competiției va fi posibil sâmbătă și duminică până la ora 09:00, între orele 13:00 – 15:00 și după ora 20:00. 

În același timp, accesul spectatorilor este permis în orice interval orar, cu respectarea indicațiilor organizatorilor sau a autorităților.

Competiția, desfășurată pe Transrarău la altitudinea de peste 1.000 de metri, este considerată cea mai dificilă, dar și cea mai spectaculoasă etapă din cadrul Campionatului Național.

Drift Rarău 2019

🔺Drift Rarău 2019, unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului, se apropie cu pași repezi!🔜 Vino să-i vezi în acțiune pe cei mai renumiți piloți din țară și din străinătate, pe circuitul de pe Transrarău, în cadrul celei de-a 3-a etape a Campionatului Național de Drift! Programul evenimentului: ➡️ Vineri 19 iulie – Platoul central Câmpulung Moldovenesc:ora: 17:00 – Prezentarea piloților și a mașinilor de concurs.orele 12:00-20:00 – Înregistrarea participanților➡️ Sâmbătă 20 iulie – Transrarăuora: 09:00 – Antrenamente cu publicora: 15:00 – Calificări➡️ Duminică 21 iulie – Transrarăuora 09:00 – Antrenamente cu publicora 15:00 – Finala – Top 16 – LIVE PRO X🚘Accesul auto în zona dedicată competiției va fi posibil sâmbătă și duminică până la ora 09:00, între orele 13:00 – 15:00 și după ora 20:00. 🚶‍♂️🚶‍♀️Accesul spectatorilor este permis în orice interval orar, cu respectarea indicațiilor organizatorilor sau a autorităților.🏆Mulțumim sponsorilor, partenerilor, voluntarilor și tuturor celor care au făcut posibilă organizarea acestui eveniment de amploare: RoDrift, Calcarul Grup, DOXAR GRUP, Andrei Troase, Manea Denis Alexandru Aquarius-Center Campulung Moldovenesc, Nord Angus, Domeniul Cerbilor, Pensiunea Dor de Munte ****, Cabana DAVID Sadova, Costakala, Ica Serv Point Srl, Instructor Auto – Razvan LKN Fratianu, Bogdan Padurariu, Razvan Lkn Fratianu, Addictad, Bucovina Shop, Alexandru Ducu Cenușă, Bogdan Horea, ProLux, Bucovina, Sir John, Andrei Vereha, Cristian Poptămaș, Consiliul Județean Suceava, Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Pojorâta

Gepostet von Drift Rarau am Sonntag, 14. Juli 2019