Suceava va avea apă caldă și căldură în regim centralizat și în iarna care vine


Intră acum și în grupul de

”O spun foarte clar și ferm că sucevenii vor avea căldură și apă caldă în iarna 2019-2020 și nu vor plăti mai mult la prețul la Gigacalorie”.

 Declarația aparține primarului Sucevei, Ion Lungu care a spus într-o conferință de presă că a cerut Guvernului României, la rectificarea bugetară care va urma în perioada următoare, suma de 15 milioane de lei, bani cu care primăria să acopere partea de subvenție pentru energia termică pe care orașul o consumă în această iarnă.

Ion Lungu, conferința de presa la Primaria Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 16. Juli 2019
Conferința de presă săptămânală a primarului Ion LUNGU

Primarul a mai explicat că încă se mai înregistrează pierderi importante în rețeaua de termoficare a orașului și că o parte din pierderi se datorează și persoanelor care s-au debranșat de la sistemul centralizat, motiv pentru care se va propune Consiliului Local creșterea tarifului la transportul agentului termic cu 10 %.

”Asta va însemna un efort financiar suplimentar din partea Primăriei Suceava de aproximativ de 2 milioane de lei, un milion de lei vom plăti la subvenție în 2019 și un milion de lei în 2020”, a explicat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de