”Plouă” cu țigări la granița cu Ucraina. Peste 7.000 de pachete cu țigări descoperite la segmentul de frontieră sucevean


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au descoperit joi mai multe colete pline cu țigări de contrabandă, anunță Comisarul șef de poliție de frontieră Ilie Poroch Serițan, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava.

Coletele au fost depistate în apropierea frontierei de stat. Ele au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 7.390 pachete cu țigări.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.

Colete asemănătoare au fost descoperite în aceeași perioadă la Sectorul de frontieră Sarasău. Acolo polițiștii au depistat 9.550 pachete cu țigări.

Valoare totală a capturii se ridică la 200.000 lei.


Intră acum și în grupul de