Un scurtcircuit la un televizor a provocat un incendiu la Rădăşeni


Intră acum și în grupul de

Mobilier, aparatură electrocasnică, îmbrăcăminte, toate s-au făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit vineri, într-o locuinţă din Rădăşeni. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat prin serviciul 112, la ora 09:18, astfel că Detaşamentul de Pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rădăşeni au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Gheorghe Ş., din localitatea Rădăşeni.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta într-o cameră de locuit, pe o suprafaţă de 9 mp, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi anexele învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 10:20, în limitele găsite, dar au ars bunuri casnice (mobilier, aparatură electrocasnică, îmbrăcăminte). De asemenea, s-au degradat pereţii casei de locuit pe o suprafaţă de 12 mp.

Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric favorizat de un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune nesupravegheat, respectiv un televizor.
Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele, în valoare de 20.000 lei.
Din primele estimări ale proprietarului, pagubele sunt de aproximativ 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de