Grav accident de circulaţie la intrare în Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Şoferul unui autoturism a decedat la spital, în urma unui grav accident rutier. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 17:25, pe DJ 209 H Baia la intersecţia cu DN 2 E, în afara comunei Baia, C. Toader, de 41 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Stop”, intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de Ţ. Ionuţ, de 25 ani, din oraşul Gura Humorului.

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului, Detaşamentul de Pompieri Fălticeni a intervenit cu o autospecială. Potrivit ISU „Bucovina”, la sosirea echipajelor s-a constatat că, în urma coliziunii dintre două autoturisme, marca BMW şi marca Fiat, a rezultat o victimă încarcerată. Echipajul de descarcerare a balizat zona, a descarcerat victima – şoferul din Fiat, concomitent cu acordarea primului ajutor medical, după care a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite. S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant).
Misiunea s-a încheiat la ora 17:33.

În urma accidentului, C. Toader a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde ca urmare a leziunilor suferite, a decedat. Conducătorii auto nu purtau centură de siguranţă, ambilor şoferi fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de