Harșovschi: Constructorul care reabilita străzile Meseriașilor și Plăieșilor a fost înlocuit pentru ca lucrările să continue în ritm susținut ca în celelalte cartiere


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, luni, că lucrările de reabilitare stradală continuă în tot municipiul Suceava, iar pentru menținerea unui ritm susținut în toate cartierele s-a descis înlocuirea firmei de construcții care efectua lucrări în zona centrală și suplimentarea forței de muncă.

El a declarat că dacă în cartierul Obcini se lucrează în ritm susținut pe strada  Măgurei și sunt aproape de final lucrările de pe strada Viitorului, în zona centrală situația nu este aceeași.

„Nu pot spune același lucru despre zona centrală unde, pentru a impulsiona lucrările de pe străzile Meseriașilor și Plăieșilor s-a decis să fie înlocuit constructorul și să fie adusă forță de muncă suplimentară”, a spus viceprimarul.

El a mai declarat că se mai lucrează pe strada Zorilor în cartierul George Enescu, pe străzile Grigore Ureche, Stejarului, Ion Neculce, Vișinilor în Zamca, pe străzile Anastase Crimca, T. Ștefaneli în zona centrală și pe străzile Tineretului, Grigore Antipa, Iacob Zadik și Putna în cartierul Burdujeni.

„Echipele rămân în toate cartierele și vor începe alte străzi, odată ce se vor finaliza cele începute”, a subliniat Lucian Harșovschi.

Viceprimarul a făcut un apel cetațenilor să respecte restricțiile de circulație dispuse în zona lucrărilor de reabilitare stradală. (T.B.)


Intră acum și în grupul de