Lucrările la noul pod peste râul Suceava avansează în ritm alert, iar la celelalte investiții din municipiu lucrările se înscriu în grafic. Primarul Ion Lungu: Am constatat că se lucrează relativ bine în condițiile lispei forței de muncă


Intră acum și în grupul de

Lucările la noul pod peste râul Suceava aveansează în ritm alert și deja se lucrează la pilonul trei al podului, fiind aduse și cele 24 de grinzi care vor fi montate.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a efectuat, vineri, o verificare a stadiului lucrărilor de investiții care de desfășoară în prezent în municipiu.

Astfel, la noul pod peste râul Suceava se lucrează la pilonul 3 și la culeea 1, fiind finalizate culeea 2 și ceilalți doi piloni. Totodată, acolo au fost deja aduse cele 24 de grinzi care vor fi aplasate ulterior.

În ceea ce privește realizarea platformei pentru divizia  de transport electric din Burdujeni sat a societății de transport public local, TPL, se lucrează la zidul de sprijin și la platformă.

Primarul a menționat că la aducțiunea de gaz metan în cartierul Burdujeni-sat se lucrează pe str. Dobrilă Eugen și la magistrala de alimentare din zona IRIC.

În ceea ce privește asfaltarea străzilor sunt finalizate lucrări pe străzile Grigore Ureche Viitorului și Măgurei din cartierul Obcini și  Putnei din zona gării Burdujeni.

La construcția sălii de gimnastică de la  Colegiul Național „Spiru Haret” s-au pus fermele metalice și urmează montarea panourilor.

„Am constatat că se lucreaza relativ bine în condițiile date de lipsa forței de muncă calificate și că vom termina lucrările  la timp”, a spus primarul. (T.B.)


Intră acum și în grupul de