Gura Humorului se pregăteşte să-l primească de Înviere pe Traian Băsescu


Intră acum și în grupul de

Preşedintele României, Traian Băsescu, va fi prezent în noaptea de Înviere în Bucovina, el urmând a fi cazat la Gura Humorului, cel mai probabil la hotelul Best Western. Primarul oraşului, Marius Ursaciuc, nu a dorit să ofere nici un fel de informaţii cu privire la venirea preşedintelui şi nici asupra programului pe care acesta îl va avea din momentul în care ajunge şi până când pleacă. (Traian Băsescu a anunţat că va participa duminică seara, pe litoralul românesc, la concertul lui Goran Bregovic – n.n.)

Cert este că la hotelul menţionat a fost făcută deja o rezervare masivă de camere, cei din conducerea unităţii de cazare refuzând de asemenea orice fel de discuţii cu mass-media.

Surse din apropierea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, ne-au declarat, sub protecţia anonimatului, că preşedintele s-ar fi arătat interesat să vadă slujba de Înviere la Mănăstirea Voroneţ, însă ca alternativă, şi Mănăstirea Humorului, ambele fiind considerate capodopere ale Bucovinei. Traian Băsescu va veni în judeţul Suceava însoţit de soţia sa – Maria, care de altfel a fost alături în mai toate momentele de acest gen din mandatul preşedintelui. Doamna Băsescu este originară din Suceava.


Intră acum și în grupul de