Reparații asfaltice pe DN 2 între Spătărești și Vadu Moldovei. Circulația se va desfășura, alternativ, pe un sens de mers. Se mai fac lucrări pe DN 17 B și DN 18


Intră acum și în grupul de

Secția de Drumuri Naționale(SDN) Suceava a început lucrările de reparații asfaltice pe suprafețe întinse pe DN 2 între Spătărești și Vadu Moldovei.

SDN Suceava a finalizat lucrările de reparații asfaltice pe suprafețe întinse pe DN 2, pe sectorul Bunești – Cumpărătura,lucrările fiind executate în regie proprie pe parcursul a aproximativ două săptămâni și s-au desfășurat fără întreruperea traficului auto, în ciuda disconfortului temporar, inerent pe un sector atât de solicitat.

DRDP Iași arată că utilajele SDN Suceava abordează acum sectorul DN 2, Spătărești – Vadu Moldovei.

De această dată, lucrările se vor desfășura pe câte un sens de mers, alternativ, circulația rutieră urmând a fi dirijată prin piloți umani, precizează sursa citată.

DRDP Iași a făcut apel la înțelegere din partea conducătorilor auto pentru eventualul disconfort în trafic, cu recomandarea de circula cu atenție pe sectorul vizat și cu respectarea semnalizării special instituite.

Totodată, se menționează că în județul Suceava se continuă lucrări la variantele ocolitoare Suceava și Rădăuți, pe DN 17B, la Dorna Arini, unde se fac reparații asfaltice pe suprafețe întinse și pe DN 18, Cârlibaba – Iacobeni, unde se continuă lucrările de reabilitare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de