Ion Lungu a fost ales prim-vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România: Această funcție mă responsabilizează în ceea ce privește apărarea drepturilor municipalităților în raport cu Guvernul României


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost ales, luni, prim vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România.

Președintele AMR este primarul Sectorului 3 al municipiului București, Liviu Negoiță.

Lungu deținea funcția de vicepreședinte al AMR, iar luni, în Comitetul Director al AMR s-au făcut alegeri pentru funcțiile vacantate după ce unii primari au fost aleși europarlamentari.

În urma  discuțiilor pe funcțiile vacante ca urmare a alegerilor europarlamentare, Ion Lungu a fost ales prim-vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România.

„Acest lucru mă onorează, dar mă și responsabilizează în ceea ce privește apărarea drepturilor municipalităților în raport cu Guvernul României”, a spus Ion Lungu.

În Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România s-a discutat despre rectificarea bugetului de stat pe anul 2019, a mai spus primarul Ion Lungu.

„În ceea ce privește rectificarea bugetară vom face presiuni la guvern, să primim toți banii restanți la rectificarea bugetară din luna august”, a declarat primarul.

În cadrul ședinței au fost discutate și aspecte privind organizarea celei de-a treia ediție a Galei AMR. (T.B.)


Intră acum și în grupul de