Acasă Actualitate Președintele regiunii Schwaben, Martin Sailer, a ajuns la Suceava la manifestarea „Patru...

Președintele regiunii Schwaben, Martin Sailer, a ajuns la Suceava la manifestarea „Patru regiuni pentru Europa”. Flutur: Vom discuta despre viitoarele parteneriate. Sperăm să aducem și oameni de afaceri și investitori pentru parteneriate economice între Bucovina, Germania și Franța


Intră acum și în grupul de

Președintele regiunii germane Schwaben, Martin Sailer, a ajuns, luni la prânz la Suceava cu cursa Memmingen-Suceava, pentru a participa la manifestarea „Patru regiuni pentru Europa” fiind întâmpinat de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

„Patru regiuni pentru Europa” la care participă regiunile Schwaben din Germania, Mayenne din Franța, Cernăuți din Ucraina și Suceava din România se află la a 18-a ediție, fiind organizată în fiecare an într-una dintre cele patru regiuni partenere.



Pornită ca o competiție sportivă pentru echipe de fotbal de tineret sun 16 ani, manifestarea cuprinde acum acțiuni culturale comune ale tinerilor din cele patru regiuni, dar constituie și un prilej pentru administrațiile celor patru parteneri să discute proiectele de viitor.

„Ne întâlnim să discutăm parteneriate. Ne-am înfrățit cu regiunea Schwaben în 1998. De atunci se cunoaște acest parteneriat în domeniul sănătății, a școlilor speciale, al spitalelor de psihiatrie, în domeniul cultural, în domeniul economic, al universităților. Avem multe lucruri împreună realizate. și nemții și francezii ne-au ajutat foarte mult.Dorim să continuăm aceste proiecte”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că pe parcursul manifestării va discuta cu regiunile partenere despre viitoarele parteneriate.

Eu cred că merită să continuăm, să ținem legăturile și mai strâns. Deși nu s-a realizat încă o autostradă între est și vest, pe calea aerului este cursa de avion Suceava-Memmingen care circulă plină.Sperăm să aducem și oameni de afaceri și investitori pentru parteneriate economice între Bucovina, Germania și Franța”, a declarat Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version