Ucis în noaptea de Înviere


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din localitatea suceveană Breaza a fost ucis chiar în noaptea de Înviere. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 01.17, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Breaza au fost sesizaţi telefonic de către M. Cristian din localitate, despre faptul că pe drumul județean DJ 175 în faţa ocolului silvic, a avut loc o altercaţie între doi tineri.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că H. Gheorghe, de 26 ani localnic, se afla căzut pe marginea drumului, în stare de inconştienţă, prezentând leziuni la nivelul capului.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că victima pe fondul unui conflict spontan, a fost lovită cu o bâtă în cap de D. Petru, de 21 ani, din localitate.

Tânărul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral cu comă profundă, C.G.S.5, fractură bază de craniu”. Datorită stării grave a fost transportată ulterior la Spitalul Județean Suceava, dar în urma leziunilor suferite a decedat.

Suspectul de comiterea faptei a fost identificat şi reţinut de poliţişti, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de „omor calificat”, urmând a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de