Câinii comunitari fac victime printre suceveni


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a accidentat grav acroșând un câine. Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orelor 09.20, pe aleea deschisă circulaţiei publice, care asigura accesul spre recepţia pentru primire marfă din cadrul unui supermarket din Suceava, R. Florin, de 50 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un moped, din cauza neatenţiei în conducere a acroşat un câine, după care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava cu ambulanţa, iar în urma consultaţiei i s-a stabilit diagnosticul „ politraumatism prin accident rutier, fractură deschisă claviculă, observaţie fractură piramidă nazală, contuzie cot stâng”, necesitând pentru vindecare 30–35 zile îngrijiri medicale, dacă nu intervin complicaţii.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta nu purta cască de protecţie.


Intră acum și în grupul de